perjantai 12. marraskuuta 2010

Kristallilapset

AIKUISET KRISTALLIT JA MUUTOS

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (www.urielheals.com)
Vuodelta 2005 (?)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tämän kuukauden artikkeli kertoo totuudesta, jonka nämä lapset paljastavat meille itsestämme, elämästämme ja maailmastamme. Tämä sukupolvi tunnetaan monilla nimillä, mm. indigo- ja kristallilapset, tähtilapset, valolapset. Mitä nimeä heistä käytetäänkin, he ovat sukupolvi, jollaista emme ole ennen nähneet, ja heillä on erityistarpeita, -lahjoja ja -taitoja. Indigo- ja kristallilapset edustavat uusia, korkeampia energiamalleja, jotka tulevat muuttamaan maapallon värähtelytaajuutta.

Kristalliaikuisia syntyi 1950- ja 1960-luvuilla. He toivat tämän päivän kristallilasten energian tälle planeetalle, valmistelemaan näitä upeita lapsia varten. Kristalliaikuiset ovat mietteliäitä, herkkiä, erittäin intuitiivisia ja hyvin henkisiä. Heidän energiansa ei sekoitu hyvin kolmannen ulottuvuuden energiaan ja monet heistä seuraavat polkua, joka pitää heidät poissa valtavirrasta, koska heidän on usein vaikeaa käsitellä sitä energiaa. Samaan aikaan kun indigoaikuiset ovat kapinallisia ja toimintaan suuntautuneita, kristalliaikuiset ovat hyvin erilaisia. He liikkuvat hiljempaa ja kärsivällisemmin eivätkä ole niin aggressiivisia kuin indigot, mutta he eivät ole vähemmän sinnikkäitä. Monet kristalliaikuiset ovat niitä, jotka aloittivat henkisen liikkeen 1970- ja 1980-luviulla kirjoittaen aiheista, joista kukaan ei tiennyt tai joita kukaan ei ymmärtänyt, mutta hellittämättä pyrkimyksissään tietäen, että lopulta toisia tulisi mukaan.

Aikuiskristalleilla on ongelmia tässä muutoksessa, koska energia polarisoituu niin kovasti, että se tuntuu jakautuvan lähes kahtia, eivätkä he tiedä, mihin kohdistaisivat energiansa. He tuntevat toisia enemmän muuttuvan energian, energian vapautumisen ja se pelon, mitä monet ihmiset käyvät läpi tänä aikana. Koska he ovat hyvin empaattisia, heidän on tehtävä kovasti töitä, etteivät he tule osaksi sitä hulluutta, mitä monet ihmiset tuntevat tänä aikana.

Monet kristalliaikuiset kirjoittavat minulle ja kertovat kamppailustaan sellaisen työn löytämiseksi, mikä on mielekäs ja mistä voi saada elantonsa. Viimeisten kymmenen vuoden aikainen yrityselämä on ollut liian haastavaa, joten he etsivät toisia työllistymisreittejä. Koska monet eivät ole vielä löytäneet polkuaan, he kamppailevat tunteakseen positiivisuutta valitsemassaan työssä yhteiskunnassa, joka arvostaa aineellista menestystä yli kaiken muun.

Aikuiskristalleille avain työskentelemiseen muutosenergian kanssa on keskittyä siihen, että he pysyvät maadoittuneena eivätkä anna ympärillään olevan kaaoksen vaikuttaa energiaansa. Yksi heidän lahjoistaan on empatia, mutta sitä on lievennettävä tietyllä määrällä kiintymättömyyttä/irrallisuutta, muuten heistä voi tuntua siltä, että he menettävät elämänsä keskipisteen ja kirjaimellisesti "leijuvat" eräänlaisessa epävarmuuden tilassa.

Aikuiskristallit, joilla on kristallilapsia, voivat työskennellä lastensa kanssa, jotka ovat hyvin tietoisia vanhempiensa epävarmuudesta ja joihin vaikuttaa erityisesti se, jos vanhemmat eivät ole maadoittuneita, ja opettaa lapsilleen, miten käsitellään energiamuutoksia. Kristallilapset ovat täällä parantamassa ihmisten ja planeetan energiaa, kun muutos on saatettu loppuun. Heillä on paljon opetettavaa meille parantamisesta ja heillä on huomattava kyky pysyä keskittyneenä lahjoihinsa ja todelliseen itseensä kaaoksenkin kohdatessa.

Jos olet kristalliaikuinen ja tunnet tarvetta aloittaa kirjoittamisen, henkisen opettamisen tai jonkinlaiseen henkiseen oppimiseen sitoutumisen, seuraa intuitiotasi. Kaikki mikä kiinnittää huomiosi, on sellaista, mitä tarvitset tänä aikana ja mikä auttaa sinua sallimaan energian virtaamisen kauttasi ja ympärilläsi ja olemaan nappaamatta itsellesi pelkoa. Seuraa intuitiotasi, ole rauhassa ja katsele kristallilapsiasi ja tulet läpi muutoksesta vahvempana, luottavaisempana kykyihisi ja kykenevä ilmaisemaan lahjojasi, mikä auttaa kristallilapsia parantamaan maailmaa.

3 kommenttia:

  1. Mä tunnen, että tälläisen lukemisen jälkeen ymmärrän itseäni paljon paremmin. Se että on loksautellut paloja yksyhteen ensin psykologian avulla vuosikaudet, sitten astrologian avulla ja nyt kun saa tutustua tälläisiin teorioihin, niin tuntuu hyvältä.
    En tiedä mitä värejä minussa on, mutta tunnistan itseni tästäkin tekstistä!

    VastaaPoista